Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fetita mea are 10 luni! Ii ies dintii... nu prea papa si are 3-4 scaune pe zi mult mai moi decat inainte! E normal?

Raspuns mamica: "E normal... dar ar fi bine sa-i administrezi si ceva pentru scaunele moi. Chiar daca sunt cateva efecte de la iesirea dintisorilor... micuta se poate deshidtara din cauza scaunelor moi. E mai bine sa previi... decat sa se ajunga la deshidratare."

Raspuns mamica: "Este normal si pt faptul ca e posibil sa aiba si putina temperatura. Nu trebuie sa iti faci griji. Continua sa o alimentezi ca si pana acum doar daca in scaun nu se vad parti moi,gelatinoase... semn de infectie! Incearca sa ii dai putin Debridat sau Hidrasec dupa indicatiile farmacistului, pt ca se da in functie de kg. Ma gandesc ca odata ce ii dai ceva pt durere, sa nu o indopi de medicamente inutile."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.