Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Test de sarcina albastru curat - acelasi rezultat de trei ori. Ce sa inteleg ?

Raspuns mamica: "Ce inseamna albastru curat? Din cate stiam eu testele de sarcina sunt cu liniute; o singura liniuta nu esti insarcinata, doua liniute esti insarcinata. Daca nu esti lamurita de rezultatul testului mai bine mergi la un medic ginecolog si fa o ecografie."

Raspuns mamica: "Trebuie sa stii ca exista tot felul de teste, unele la 2 liniute arata ca esti gravida, dar exista si unele care arata ca nu esti. Trebuie sa citesti cu atentie ce scrie pe test si cum sa il folosesti. Cel mai bine este sa mergi la un medic ginecolog sa scapi de dubii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.