Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De unde as putea achizitiona un tai ? Un magazin online.

Raspuns mamica: "Adica un mei-tai? Eu am un wrap de pe site-ul poarta-ma, am vazut ca au acolo si mei-tai uri insa nu stiu daca preturile sunt mai bune decat in alte locuri, sau se poate cumpara de pe ocazii de ex, sau de la mamicile virtuale pe care le cunosti si ai incredere."

Raspuns mamica: "Am dat de multe ori peste aceasta intrebare, insa de cele mai multe ori am ocolit-o, nestiind ce sa raspund. Azi am dat cautare pe google si am vazut un tai interesant - impermeabil si pentru anotimpul in care ne aflam, pe site-ul - meitaibebe.ro la pretul de 109 lei, iar transportul de 8 lei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.