Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Daca am avut un avort spontan, este posibil sa nu mai pot ramane insarcinata?

Raspuns mamica: "Ba da, poti ramane insarcinata... uneori chiar mai repede decat credeai. Este bine totusi sa mergi la ginecolog si sa iti recomande acid folic - pentru sustinerea sarcinii si niste vitamine. De asemenea, e foarte posibil ca si cea de-a doua sarcina sa fie cu risc crescut de avort spontan, asa ca e bine sa ai grija de tine, fara stres, fara efort fizic."

Raspuns mamica: "Este cam grea și dificila intrebarea ta. Dar daca nu ai suferit complicatii dupa avort și ai fost curatata cum trebuie, exista posibilitatea sa ramai insarcinata din nou. Normal dupa un avort poti ramane din nou insarcinata de abia dupa 6 luni...."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.