Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Daca alimentam bebelusul cu lapte de vaca, trebuie sa administram suplimente de fier?

Raspuns mamica: "Nu cred ca trebuie sa le administram suplimente cu fier daca ii hranim cu lapte de vaca. Cunosc persoane care si-au hranit bebelusii numai cu lapte de vaca si nu le-au dat nici un fel de supliment si au crescut mari si frumosi. Depinde ce iese la analiza, daca are lipsa de fier, trebuie sa-i dati alimente bogate in fier sau suplimente."

Raspuns mamica: "Suplimentul de fier se da copiilor doar la sfatul medicului indiferent cu ce alimetam copilul, ininte de ai da fier de obicei se fac niste analize copilului sa vada daca este necesar un supliment de fier. Cat sunt mici insa multi medici recomanda sa se dea copiilor supliment de fier indiferent de laptele pe care il mananca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.