Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum reusiti, daca reusiti, sa va desprindeti de email, messenger, Facebook ... Parca am devenit dependenti de acestea. Nici nu ma trezesc bine si verific sa vad daca am emailuri :)

Raspuns mamica: "Nu esti singura, stai linistita... si eu la fel. Pana la amiaza ce vine baiatul ala mare de la scoala nu am ce face cu aia mica. Asa ca pe fsb imi petrec timpul. Acuma cat mai e frig, cand se incalzeste ies afara la gradinarit si mai scap de microb cat de cat :)"

Raspuns mamica: "Eu intru pe facebook si pe acest site "ajuta o mamica " :). Cred ca ai dreptate, suntem dependenti. Pe mail nu prea ma grabesc sa intru. Eu incerc sa ma deconectez de toate jucandu-ma cu copiii, lucrand cu ei, citind, imi place foarte mult sa citesc, facand curatenie ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.