Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum reusiti sa-l atrageti si pe sot / partener in treburile casnice :) ?

Raspuns mamica: "Eu sincer nu reusesc de nici un fel pentru ca e la servici mai tot timpul iar cand e acasa e prea obosit sau... recunosc... mi se pare ca nu face curatenie la fel de bine ca mine si prefer sa il las cu bebe si sa fac eu! Poti sa ii explici cat esti de obosita ..."

Raspuns mamica: "Sincer, nu am facut nici un efort ca sa ma ajute in treburile casnice. A fost si este hotararea lui sa ajute in gospodarie. Din cate stiu ei intr-o relatie, intr-o casnicie treburile trebuiesc impartite la ambii parteneri. Mai ales cand sunt si copii trebuie sa ajute cum poate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.