Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot s-o incurajez pe fiica mea de 2 ani si jumatate sa inceapa sa foloseasca olita?

Raspuns mamica: "Eu as merge cu ea sa si-o aleaga, una care canta si care are personaje amuzante pe ea sau ii poti lipi tu personajele care ii plac, o lasi sa se obisnuiasca putin cu olita si ii arati cum se foloseste, pui o jucarie de plus pe olita si spui ca face pipi sau papusa de aia care face la oala ar fi buna."

Raspuns mamica: "Cel mai bine e sa-i arati tu cum se face. Stai tu pe o olita si ea pe una si sigur va fi incantata ca faceti amandoua. Sau pune-i jucaria preferata pe olita si va vrea sa o copieze. Daca tot nu vrea las-o fara scutec, cand va vedea ca s-a udat nu-i va placea si va vrea la olita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.