Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Credeti ca sunt suficient de sigure cluburile de baieti si fete pentru adolescenti?

Raspuns mamica: "Mie nu mi se par sigure cluburile pt adolescenti; sincer mi-ar fi frica sa-mi las copilul intr-un club pt ca se intampla asa multe in ultimul timp iar educatia unora lasa de dorit. Fetita mea e mica si ma gandesc cu groaza ca va creste si o sa vrea libertate. Sper din suflet sa nu aleaga cluburile."

Raspuns mamica: "Dar ce e sigur in ziua de azi? Mie mi-e frica si sa ma gandesc. Cred ca voi fi o mama stresanta: telefoane la 10 min., intrebari, verificari.... E asa de bine cat sunt mici. Ii am langa mine si stiu ca sunt protejati. Dar sigur vor creste. Pana atunci sper sa ma autoeduc si sa nu fiu prea stresanta. Revenind la intrebare... nu cred ca sunt sigure si sper ca educatia pe care le-o dau sa ii ajute sa discearna mai tarziu si sa nu aleaga calea asta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.