Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Copilul meu de 16 ani se scoala uneori noaptea, iese pe afara etc. , daca il intrebi dimineata nu stie nimic. Ce poate fi ?

Raspuns mamica: "Eu te sfatuiesc sa il duci la un doctor ca poate sufera de cine stie ce boala. Eu stiu ca cei care merg in somn se numesc somnambuli, dar nu iti pot spune mai multe detalii despre aceasta boala ca nu stiu. Mai bine mergi la un pediatru ca el trebuie sa stie. Sanatate."

Raspuns mamica: "Este clar semn de somnambulism. Psihic nu il afecteaza pentru ca dimineata nu isi aminteste nimic, insa noaptea s-ar putea rani in calatoriile lui. Trebuie sa fii foarte atenta atunci cand se ridica din pat, ar putea cadea pe trepte sau ar putea da cu capul de ceva!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.