Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce minciuni le-ati spus copiilor dumneavoastra?

Raspuns mamica: "Eu i-am mai spus fetitei mele chestii de genul " Nu avem voie suc pentru ca facem broaste in burta" sau " Trebuie sa mergem la gradinita ca vine Mos Craciun si ne ia inapoi toate jucarioarele", chestii mici care o determina sa fie o fetita cuminte ..."

Raspuns mamica: "Trebuie sa stim ca nu ar cam trebui sa mintim deoarece asa va creste si copilul. Dar suntem nevoiti cateodata sa ii mai si mintim, mai ales cand este vorba de a avea voie ceva sau nu. Cand copilul cere spre exemplu cazul meu inghetata, ii spun ca nu are si ca ne anunta cand aduce, sau nu ai voie ciocolata ca te doare burtica. Sau daca nu stai la gradinita si dormi acolo nu mai primim nimic si doamna educatoare nu ne mai primeste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.