Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand incep sa-i dau mancare solida?

Raspuns mamica: "Daca alaptezi poti incepe sa ii dai mancare pe la 5 luni jumate - 6 luni, daca mananca lapte praf pe la 4 luni jumate, la inceput dupa cu sucul de mar si morocv si supita ... dupa 1, 2 saptamani maxim poti incepe sa-i pasezi supita cu tot cu legume sau fructe pasate; cerealele i le poti da si mai devreme, de la 4 luni jumate."

Raspuns mamica: "Diversificarea poate incepe de la 4 - 5 luni, cu alimente usoare - sub forma de sucuri - de mar, de morcov. Urmand sa-i adaugi incet si cate putin - un iaurtel, o jumatate de bananica pasata si amestecata cu un pic de branza de vaci proaspata, o supica data prin blander. Nu te grabi si nu te enerva atunci cand bebe nu vrea sa pape. Nu este obisnuit cu gustul mancarurilor ce i le dai."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.