Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ar trebui sa-mi fac cezariana sau sa nasc natural?

Raspuns mamica: "Dragele mele, nu mai opatati pentru operatia de cezariana, decat in cazul in care aceasta este necesara. Este o operatie grea, iar refacerea de dupa este destul de indelungata, fata de refacerea dupa o nastere pe cale naturala. Daca va e frica de durere, alegeti epidurala sau nasterea in apa. Daca nu suferi de o boala cronica, iar sarcina a decurs normal, fara probleme, alege sa nasti pe cale naturala. Vei uita de toate durerile din timpul travaliului si a nasterii in momentul in care iti vei tine pruncul la piept."

Raspuns mamica: "Cum consideri tu ca e mai bine pentru tine sau cum spune medicul ca ar trebui sa nasti, personal ti-as spune sa nasti normal caci e o experienta unica insa e si destul de dureroasa, daca optezi pentru cezariana nu mai ai parte nici de travaliu, ceea ce e bine; vad ca multe mame nu recomanda cezariana fiind dureros dupa, unele insa spun ca nu au avut nici o durere ... este alegerea ta, depinde cum faci fata durerii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.