Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am avut un avort spontan la 10 saptamani. Cand ar trebui sa mai incerc sa am o noua sarcina?

Raspuns mamica: "In general daca ar trebui sa tinem cont de parerea medicului ar fi bine sa incerci sa ramai insarcinata abia peste sase luni de la producerea avortului spontan. Dar stiu femei care dupa o luna au ramas insarcinate si au nascut copii sanatosi si nu au mai avut probleme."

Raspuns mamica: "Dupa cel putin 3 luni, asta in cazul in care te-ai refacut complet atat fizic, cat si psihic. Dar cel mai bine consulti medicul specialist care te va indruma si iti va recomanda ce e mai bine pentru tine pana la o viitoare sarcina, cat si pe toata perioada sarcinii pentru a preveni un alt avort spontan."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.