Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

De la ce varsta credeti ca poate fi lasat un copil singur in casa?

Raspuns mamica: "Depinde cata incredere ai in copil, eu personal pana la 8, 9 ani nu i-as lasa singuri pentru ca ai mei sunt extrem de jucausi si umbla peste tot, masina de spalat, aragaz etc, nepotica mea sta singura in casa de la 7 ani insa are foarte mare incredere in ea si este ascultatoare, plus ca ei ii place."

Raspuns mamica: "Eu am lasat-o pe fetita mea singura in casa cam de la varsta de 6 ani, dar nu mai mult de 1-2 ore pe zi. Nu ca nu as avea incredere, dar stau cu frica sa nu se intample ceva, cu toate ca e cuminte si ne asculta. In cazul in care intarzii si nu ajung in maxim 2 ore, vorbim la telefon."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.