Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am o fetita si nu imi mai doresc alti copii, e normal?

Raspuns mamica: "Da, este foarte normal, si eu sunt la fel. Am o fetita de aproape 4 ani si nu mai vreau sa fac alt copil, mai ales ca sunt multimita ca s-a nascut normala, sanatoasa si ca eu am avut o nastere fara complicatii asa ca nu vad de ce nu as fi multumita si recunoscatoare."

Raspuns mamica: "E normal sa faci cati copiii doresti. Daca crezi ca unul este de ajuns pentru tine nu este nicio problema. Eu am un copil si mi-as mai dorii cativa dar cred ca o sa raman doar cu fetita mea ca sa-i pot oferi ei tot ce isi doreste si ma bucur de orice clipa alaturi de ea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.