Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Va este usor sa discutati cu baietii despre relatiile sexuale si despre metodele de contraceptie? Peste ceva timp e randul meu sa fac asta, si nu prea stiu cum sa abordez situatia.

Raspuns mamica: "Eu nu am copii atat de mari, al meu cel mai mare are 7 ani, inca nu m-am gandit cum voi aborda acest subiect insa cel mai probabil tatal lor va discuta cu baieteii si eu cu fetita. Dar asta nu inseamna ca eu ca mama nu voi incerca sa discut cu ei. Poti incepe prin ai intreba daca au discutat la scoala, ce anume le-a spus si astfel incepi discutia."

Raspuns mamica: "Eu am trecut prin asta si stiu cum e. Va trebuie mult tact si rabdare. Adolescentii cred ca le stiu pe toate si nu vor sa accepte sfaturile parintilor. Mai usor accepta sfaturile proaste ale prietenilor. O sa incepeti povesti (chiar inventate) si le explicati frumos, ca la un prieten, cum ar fi trebuit sa se procedeze."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.