Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Daca baietelul meu (de 5 anisori) se tot retrage in camera cand vine cineva pe la noi (vecina, bunica, chiar si colegi etc.) sa ma ingrijorez ?

Raspuns mamica: "Nu ai de ce sa te ingrijorezi. Asa fac majoritatea copiilor; este vorba de acea timiditate care il face sa se ascunda. Asa face si al meu, dar dupa cateva minute iese si se da in spectacol de fata cu toata lumea. Sfatul meu, daca nu vrea sa vina alaturi de voi cand esti cu vecina, prietena etc, nu-l forta. Dar vorbeste cu el dupa ce pleaca musafirii si explica-i ca nu e frumus ca el sa stea in alta parte...cel putin nu cand vin colegi de varsta cu el. Sau poti sa rogi colegii care va viziteaza sa mearga la el in camera sa se joace impreuna."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.