Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Copilul meu nu e inca adolescent, dar ma intrebam care sunt oare primele semne ca un adolescent se drogheaza?

Raspuns mamica: "Aoleu, de ce te gandesti la asta crezi ca copilul tau ar fi in stare de asa ceva ? Pai sintomele drogurilor le cunoaste oricine. Persoanele care consuma droguri sunt palide la fata tot timpul si rad fara motive ori nu te baga in seama cand vorbesti cu ele."

Raspuns mamica: "Semnele depind mult de stadiul in care se afla. Pot fi urmatoarele semne: tot timpul e agitat sau invera doarme mult, fura obiecte din casa pentru a le vinde, se cearta din orice cu toata lumea sau e mult prea vesel, poate avea frisoane, bufeuri, transpiratii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.