Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

baiatul meu nu este un bun fotbalist, din acest motiv colegii il baga in poarta la ora de sport. Problema este ca el vrea sa invete sa joace... eu as merge sa discut la scoala problema dar nu vreau sa-l fac de ras... cum sa-l ajut?

Raspuns mamica: "Sa stii mami ca a fi portar la fotbal nu e de lepadat, uite eu cand eram prin liceu jucam fotbal cu baietii si stateam in poarta pentru ca eu vroiam si faceam plonjeuri dupa minge si ma aruncam mai ceva ca oliver khan. Sublinez, sunt femeie. Dar ideea mea in legatura cu problema ta, este, ce-ar fi sa iti inscrii pustiul la un antrenament la fotbal, ca tot vine 1 iunie. Daca nu se poate, vorbeste cu profesorul de educatie fizica."

Raspuns mamica: "Nu cred ca trebuie facuta diferenta intre copiii. Aici trebuie discutat cu profesorul in particular sa il integreze in echipa... la ora de sport normal ar fi sa participe toti copiii nu doar jumatate de clasa... si asa orele de sport sunt putine si copiii stau mai mult la calculator."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.