Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

As vrea ca fetita mea sa invete o a doua limba straina (dupa engleza). Care ar fi recomandarea voastra?

Raspuns mamica: "Este foarte bine ca invata engleza. In curand va fi singura limba europeana. Daca vrei o a doua limba, poti alege franceza, italiana sau germana. Acum depinde si de ce planuri ai facut pentru cea mica. Am observat ca in ultimul timp este mai cautata limba germana. Eu as inclina spre aceasta, desi este mai dificila. Copiii invata mult mai repede decat adultii."

Raspuns mamica: "Daca deja studiaza engleza este foarte bine pentru ca in zilele noastre a devenit esentiala. Eu insa te sfaturiesc ca a doua limba pe care sa o studieze sa fie germana. Este la foarte mare cautare. Si abia apoi sa studieze franceza sau alta limba. Am observat ca limbile mai dificile sunt la mare cautare, de exemplu limba rusa, turca sau ebraica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.