Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Vaccinurile pot afecta scaunul copilului?

Raspuns mamica: "Cu siguranta se cunoaste o diferenta intre scaunele de dinaintea vaccinului si cele de dupa. Nu Intotdeauna si nu la toti copiii. Se poate schimba culoarea sau/si consistenta. Pe langa acest aspect, trebuie sa luati in calcul si faptul ca s-ar putea sa faca si febra."

Raspuns mamica: "Da, este posibil ca vaccinul sa ii afecteze scaunul copilului, sa faca diaree, dar nu este neaparat o regula, unii copii au diaree si febra de la vaccin altii nu au nimic. Daca iti face diaree ii dai ercefuryl o jumatate la 12 ore si este suficient o sa ii treaca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.