Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Va lasati copilul de 12 ani sa plece la prieteni care locuiesc departe?

Raspuns mamica: "Acum conteaza ce inseamna departe si daca stai la oras sau sat sau comuna. Eu stau intr-un oras si daca prietenul ar sta in alt oras, nu l-as lasa singur, dar daca sta la 10, 15 minute de mers pe jos, cu siguranta, atat timp cat il stiu in siguranta."

Raspuns mamica: "Eu personal nu il las pe fiul meu sa plece la prieteni care locuiesc departe ... Eventual il duc cu masina pana la ei si ma suna atunci cand vrea sa vina inapoi sau stabilim o anumita ora. Sunt multe pericole pe strada si nu vreau sa risc ... la 12 ani nu este destul de mare sa mearga singur pe strada."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.