Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Sunt insarcinata in 41 de saptamani. Stie cineva vreun caz in care mama a decis sa nu i se induca travaliul si totul sa fie bine?

Raspuns mamica: "Si eu am nascut la 40 de saptamani si cateva zile, dar la o sarcina asa de avansata am fost internata in spital si monitorizata. Nasterea s-a declansat fara inducere, dar daca nu se pornea in doua sau trei zile , cred ca ar fi indus doctorul nasterea. "

Raspuns mamica: "Mie mi s-a indus travaliul la 41 se saptamani si 5 zile, cu perfuzie cu oxitocina cand nici o alta metoda nu a dat roade, dar trebuie ascultat copilul des daca ai depasit termenul; asa ca iti recomand sa stai internata, incearca sa urci sacri si sa cobori, asa ma punea pe mine sa fac :/."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.