Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stie cineva o razatoare rotativa buna?

Raspuns mamica: "Iti recomand razatoarea de sticla, sunt micute rotunde si paseaza foarte bine; sunt foarte bune ca nu oxideaza si pentru ca fac pasta merele de exemplu; biscuitii poti sa-i dai pe ea, pere, avocado etc.; eu am folosit-o foarte bine cand am inceput diversificarea."

Raspuns mamica: "Eu am una tot de sticla un pic cam mica dar foarte foarte buna! Se curata si repede si nu ramane patata cum raman cele de plastic si sunt fi foarte rezistente! A mea o am de la mama de cand era fratele meu mic si are 14 ani! Am pastrat-o ca pe icoana si am folosit-o cu placere!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.