Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Poate sa-mi recomande cineva un lucru indisipensabil pentru o mama a unui copil cu sindrom Down?

Raspuns mamica: "Iubirea? Cred ca asta este cel mai indinspensabil lucru pentru orice copil, caci asta conteaza cel mai mult, din punctul meu de vedere toti copiii trebuie sa se simta iubiti, iar cei care sunt mai speciali poate ca au nevoie de mai multa atentie, de colectiv, si sa lucreze mai mult cu el."

Raspuns mamica: "Cel mai de pret lucru pe care ar trebui sa il aiba o mama cu un copil cu sindromul Down este iubirea neconditionata, rabdare si puterea de a-l face sa se simta normal sa nu trebuiasca sa sufere ca nu poate fi ca si copii normali. Iubeste-l fara bariere ."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.