Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Poate bebelusul meu sa foloseasca un sac de dormit?

Raspuns mamica: "De ce sa nu poata? Considerati ca este prea mic? Nu este prea mic - am pus fetita in sacul de dormit dupa o saptamana de la nastere. Aveti nevoie de un sac de dormit pentru bebelus, mai ales in perioada rece. Optati numai pentru lucrurile care sunt din bumbac 100%."

Raspuns mamica: "Poate sa foloseasca si in casa si afara si in masina, oriunde ... un sac de dormit e benefic mai ales pe timp de iarna caci copilului ii va fi cald si bine, eu am folosit cand il scoateam la plimbare cu carutul ca sa nu-i inghete picioarele caci mereu le avea reci chiar si in combinezon."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.