Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Pentru a mai creste adolescentul in inaltime ce sport ar fi recomandat ?

Raspuns mamica: "In primul rand practicarea oricarui sport este benefic pentru copil atat pentru trup, cat si pentru minte. In inaltime poate creste mai repede si mai armonios - daca este baiat baschetul e cel mai potrivit, iar daca este fata cred ca la handbal ar fi cel mai bine."

Raspuns mamica: "Baschetul din cate am auzit este bun pentru a creste in inaltime, eu recomand inotul care ajuta sa se dezvolate nu numai in inaltime ci ajuta la dezvolatarea si tonifierea intregului organism, plus ca are si alte multe beneficii, inotul ajuta copilul si psihic ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.