Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pe ce pot sa-mi trec baietelul daca are intoleranta la lactoza? Este pe lapte de soia acum, dar are diaree cronica tot timpul.

Raspuns mamica: "Si la Nestle exista lapte fara lactoza. Tot Nan se numeste.. la fel este si la Milupa - se numeste Aptamil fara lactoza. Aptamil este indicat si in tratarea diareei .. incearca unul dintre ele, unul tot va merge. Daca nu, mergi la pediatru, el iti va recomanda ceva potrivit!"

Raspuns mamica: "Daca si la laptele fara lactoza face diaree, atunci incearca sa mergi inapoi la medicul pediatru, deoarece cred ca ai fost si vezi ce iti poate recomanda, cu toate ca nu prea ai multe variante sa poti alege. Vezi ce te sfatuieste sa faci si ce sa ii cumperi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.