Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, cum intretineti flacara iubirii aprinsa in cuplu?

Raspuns mamica: "Pai cu lucruri romantice. Mai iesim in oras sa ne relaxam in weekend lasam copilul la bunici ca sa avem timp doar pentru noi. Mergem la cumparaturi impreuna iesim la club si ne distram cu prietenii. Dar cel mai mult timp il petrecem singuri acasa facandu-ne surprize, chestii romantice."

Raspuns mamica: "Cu dragoste, cu grija si respect unul fata de altul... din cand in cand cateva picanterii care sa nu ne lase sa uitam primii ani in care ne-am cunoscut. O cina romantica din cand in cand, o seara frumoasa special pentru noi.... toate astea ne ajuta sa intretinem flacara aprinsa... adca sa faci in asa fel incat sa nu fie nevoit sa caute in alta parte ce ar putea gasi acasa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.