Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Mamici, ce ziceti ca mai nou luna in care s-a nascut copilul ne poate spune ce meserie va alege cand va fi mare?

Raspuns mamica: "Mai nou, in urma unui studiu recent, se pare ca luna in care s-a nascut copilul tau poate determina cariera acestuia. Studiul ar fi avut la baza date statistice si s-a realizat raportul dintre zilele de nastere ale persoanelor si 19 meserii distincte. De exemplu, copii nascuti in decembrie au mari sanse sa ajunga stomatologi iar cei nascuti in februarie (ca al meu) o sa devina artisti. Mie mi se pare interesant impartirea meseriilor in functie de luna in care s-a nascut copilul."

Raspuns mamica: "Eu nu cred asa ceva ! Asa m-am luat dupa un tabel chinezesc pentru a afla sexul copilului si credeam 100 % ca va fi baiat, dar s-a dovedit a fi fetita ! Fiecare isi alege meseria care ii va place, nu cred ca sunt meserii standard pentru fiecare luna a anului !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.