Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Mami, copilasul tau s-a trezit din somn noaptea si a inceput sa planga? Ai aflat de la ce a fost? Ma confrunt cu aceasta problema la bebe ~ 2 anisori.

Raspuns mamica: "Cred ca 80% din mamici ne-am confruntat cu asa ceva. Fii-miu adormea linistit si pe la 2 noaptea il apuca plansul...nu deschidea ochii, nu spunea de ce plange si il linisteam in brate. A doua zi il intrebam de ce a plans azi noapte si nu stia nici el de ce. Ne mai confruntam cu asa ceva si acum la aproape 5 ani. Eu cred ca e doar o perioada din viata de copil mic. Un alt exemplu, de perioade din astea ciudate, este atunci cand copilul incepe sa se traga singur de par... Toate trec... ca sfat, nu pot decat sa iti zic sa aveti grija la alimentatia seara (exclus fructele seara!), sa ii citesti o poveste sau sa ii spui una frumoasa."

Raspuns mamica: "Se trezeste dintr-o data ca si cum este speriat ? Sau ca si cum ar avea o durere?... Am patit si eu cu copiii dar din cauza ca visau urat. Poate nu ar fi rau sa mergeti sa-i citeasca un preot, inainte de culcare sa-i spuneti o rugaciune, sa impartasiti copilul s.a.m.d"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.