Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

La o nastere normala ai voie sa iei ceva pentru ati ameliora cat de cat durerile travaliului?

Raspuns mamica: "Eu, personal in timpul travaliului, pentru a-mi mai diminua durerile, am folosit no-spa. Pe mine m-a ajutat acest medicament, atat pe timpul sarcinii - cand aveam dureri intense de spate, dar si pe timpul travaliului. Folosesc si acum pentru durerile din timpul menstruatiei."

Raspuns mamica: "Eu nu am luat nimic; nu am luat pentru ca nu stiam ce si imi era frica sa nu afecteze copilul; imi amintesc si acum pe doctorita mea care imi spunea ca fara durere nu poti naste, poti face epidurala; eu imi masam spatele in timpul travaliului; respiratia conteaza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.