Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

La cate luni ii putem da copilului ciuperci champignon ?

Raspuns mamica: "Mami, eu nu le-am dat cipuperci copiilor mei pana la 2 ani jumatate chiar 3. Din cate stiu eu, ciupercile pot fi alergenice, plus ca au si alte riscuri chiar daca sunt cunoscute ca fiind comestibile; pot provoca alergenii, otravire, intoxicatii. Deci, eu zic sa amani sa ii dai ciuperci bebelusului tau cel putin pana trece de 1-2 ani."

Raspuns mamica: "La cate luni ?? Mai bine ani. De ce sa ii bag acum ciuperci daca nici un an nu are. Intr-adevar ciupercile sunt foarte bune chiar si spanacul si broccoli dar nu sunt bune acun de bagat in alimentatia unui copil care nici un an nu are. Poti sa ii dai radacinoase si fructe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.