Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

In caz de discompatie lombara, se poate naste normal?

Raspuns mamica: "Parerile vor fi impartite, dar eu cred ca daca copilul este in pozitia corecta poti incerca sa nasti normal, nu as vedea nicio problema. Cel mai sigur este sa intrebi doctorul care te supravegheaza pe toata perioada sarcinii, el este cel mai in masura sa iti spuna."

Raspuns mamica: "In general se poate naste normal, depinde insa de ce zice si medicul tau, ce riscuri poti avea apoi,urmari. Ai grija insa pana nasti sa te odihnesti, sa nu faci efort, sa nu stai mult in picioare pentru ca efortul agraveaza starile astea si provoaca dureri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.