Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pentru petele de pe fata copilului de cateva luni, este necesara o consultatie la dermatolog ?

Raspuns mamica: "De obicei copii mici au niste pete de culoare rosie si mai au niste punctulete mici albe dar vor trece de la sine cand cresc mai mari. Dar dac tie ti-se par a fi ceva mai deosebite sau ca sunt altceva ar trebui sa te duci la un dermatolog pentru linistea ta."

Raspuns mamica: "Eu zic ca da, asa ar trebui sa mergi cu el la dermatolog peentru un control dermatologic. Dar si pentru linistea ta. Eu zic ca e cea mai buna solutie sa vezi de unde provine problema. Daca sunt probleme sigur iti va prescrie ceva anume pentru a disparea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.