Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Mamici care aveti sterilizare chirurgicala... faceti sex protejat cu sotul?

Raspuns mamica: "Sterilizare chirurgicala este o forma permanenta de contraceptie si are o eficacitate de peste 99 % adica doar 1 din 200 de femei sterilizate chrurgical ar putea sa ramana insarcinata. Asadar, eu nu vad rostul sexului protejat atunci cand exista sterilizare chirurgicala la femeie."

Raspuns mamica: "Nu cred ca este necesara protejarea atata timp cat este o metoda sigura 100%. Eu stiu ca legarea trompelor este o metoda definitiva si sigura. Nu exista riscul sa ramai gravida, deci nu cred ca e necesar sa te protejezi. Acest lucru ti-l spune si medicul care te-a operat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.