Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Imi poate explica cineva cum se pune fetita in pouch ?

Raspuns mamica: "Poate fi pusa semi - inclinata, cum o pui cand o alaptezi, sau o poti pune ca pe o broscuta, cu piciorusele afara. Cred ca deja stii ca pouch-ul poate fi purtat de o singura persoana din familie, este foarte important sa iti vina bine, si se pune pe un singur umar."

Raspuns mamica: "Pouch nu e un fel de marsupiu? Eu nu l-am folosit dar atunci cand sunt mici copii se pun aproape orizontal, fundul bebelusului ar trebui sa vina in curbura de la pouch. Cand va mai creste nu-l mai poti pune orizontal ca nu va mai incapea. Acum depinde si ce pouch ai."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.