Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fiica mea de un an are pete albe pe varfurile celor doi dinti din fata. Ar trebui sa fiu ingrijorata?

Raspuns mamica: "Pete albe pe dinti sunt o posibila fluoroza sau demineralizare. Este posibil ca aceste pete sa apara din cauza biberonului sau a faptului ca adoarme cu biberonul in gura. Cred ca atunci cand se vor schimba dintisorii, nu vei mai avea probleme cu demineralizarea."

Raspuns mamica: "Da, din cauza suzetei sau a biberonului. Mergeti la medicul pediatru sau mai bine la medicul dentis sa va recomande ceva, sa va spuna ce sa faceti ca nu cumva mai tarziu sa nu i se carieze dintisorii sau sa nu i se macine. Acum este micuta si se poate sa nu deschida gurita dar incearca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.