Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fetita mea de 4 saptamani nu se satura la san. Ce trebuie sa fac ?

Raspuns mamica: "Daca vezi ca nu se satura la san incearca sa ii dai mai des si apoi vei vedea daca se satura sau nu. Daca tot crezi ca nu se satura, atunci poti sa ii introduci un supliment de lapte praf si asa vei sti ca se va satura. Dar ar fi mai bine sa o cantaresti, iar daca ia in greutate normal atunci inseamna ca se satura."

Raspuns mamica: "Orice copil se satura cu latele matern sau mai bine zis laptele matern e facut in asa fel sa sature. Daca plange sunt diferite motive si nu faptul ca nu se satura: dureri de burta, vrea sa faca caca ,are pusee de crestere acestea din urma fiind principala cauza cand bebelusii cer mai des la san. Incearcasa o pui mai des sadisfacei nevoile punand-o des la san si ai sa vezi ca o sa fie bine ai incredere in corpul tau!Orice mamifer e facut sa-si hraneasca puiul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.