Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Fetita mea de 11 luni, mananca ceapa verde si usturoi ... e normal?

Raspuns mamica: "Nu numai ca este normal ci este si foarte bine, in primul rand este sanatos si foarte bune la imunitate. Si fetitei mele ii place usturoiul si ceapa in mod special. A mea mananca si de pe straturi, insa eu cand pun nu stropesc cu nimic, las totul natural."

Raspuns mamica: "Si la noi se intampla asta. Nu numai ca este normal, dar e si sanatos. Alti copii nu vor sa auda de legume nici cand cresc. Trebuie sa ne consideram mamici norocoase. Al meu cel mic mananca tot ce gaseste in gradina. Cum incep sa creasca legumele, rontaie mereu cate ceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.