Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pot sa-mi nuantez parul in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Bineinteles. Atata timp cat in instructiunile de folosire a vopselei sau a samponului nuantator pe care vrei sa-l folosesti, nu scrie ca este interzisa aplicarea produsului pe perioada sarcinii, nu ai de ce sa-ti faci griji. Poti gasi pe piata si produse naturale de nuantare a parului."

Raspuns mamica: "Este de preferat sa renunti la nuantarea parului insarcina. Sau daca doresti neaparat sa te vopseti atunci cauta o vopsea care sa fie naturala si sa nu afecteze bebelusul. Eu spun ca mai bine sa previi efectele nocive ale vopselelor de par ... dar ramane la latitudinea ta ce vei decide. O sarcina usoara sa ai!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.