Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Exista vreun risc, pentru copil, daca concepi un copil in momentul cand ai consumat alcool, tu sau partenerul?

Raspuns mamica: "Acum mai in gluma, mai in serios, stiti cum se zice - copii se fac la bautura. Risc exista, insa depinde si de cantitatea de alcool consumata si daca se intampla frecvent sa consumati bauturi alcoolice. Cunosc persoane care nu se mai trezesc din betie si au copii sanatosi si frumosi. Poate a fost numai noroc, dar nu te sfatuiesc sa concepi un copil daca ai consumat alcool."

Raspuns mamica: "Personal cred ca iti asumi un risc enorm daca concepi un copil cand ai consumat alcool, am auzit o gramada de cazuri care din cauza alcoolului au copii cu diferite handicapuri sau malformatii; un copil poate dezvolta o boala si mai tarziu cand nici nu iti dai seama ca se datoreaza alcoolului consumat cand a fost conceput copilul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.