Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Este vreo mamica care are experienta cu parfumurile de la Avon? Vreau sa stiu daca "ma tine" macar cateva ore.

Raspuns mamica: "Cand spui avon, include o gama foarte larga de parfumuri si fiecare are un pret si o calitate. In general, cu cat este mai scump cu atat persista mai mult. Apele de toaleta persista mai putin decacele de parfum si maoritatea parfumurilor sub 40 de lei, persista destul de putin."

Raspuns mamica: "Noi am folosit de la Avon doar Perceive - tine in jur de 7-8 ore si Today - acesta persista pana a doua zi. Nu sunt extraordinar de bune, dar au totusi o calitate destul de ridicata, mai ales daca o compari cu pretul pe care il platesti pentru acestea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.