Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Este in regula sa-i dau milkshake de lapte praf bebelusului de 7 luni?

Raspuns mamica: "Nu, nu este bine sa ii dati milkshake de lapte praf bebelusului de 7 luni deoarece acum ar trebui cel mai mult evitat zaharul si sunt convinsa ca milkshake-ul chiar daca este din lapte praf si este pentru copii contine destul zahar. Mai bine il evitati."

Raspuns mamica: "Depinde ce contine sau cum faci milkshakeul, daca il faci din lapte si fructe doar atunci e in regula, zaharul nu e bun iar miereea de labine pana la un an iar nu e buna, poti incerca sa facu din banana daca are voie, piersica, caisa le amesteci si pui apoi lapte peste ele, laptele praf cum e mai dulce s-ar putea sa primeasca. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.