Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Dragi mamici, aveti careva experienta unei petreceri tematice pentru ziua de nastere a unui copil?

Raspuns mamica: "Noi in 30 aprilie avem 4 anisori si chiar ma gandeam la o petrecere cu personajele ei preferate: Alba ca Zapada si piticii, nu toti, nu mi-i pot permite ... Costa 100 lei/personaj/ora , aduc ei baloane, organizeaza tot felul de jocuri cu copii ... Sper ca va fi o experienta placuta!"

Raspuns mamica: "Poti sa ii faci o zi de nastere sub forma unui carnaval. De exemplu, fiecare copil trebuie a se imbrace in personajul preferat sau in ce are el, nu este neaparat nevoie sa cumpere hainute ci sa le faca acasa. Poti sa cumperi hartie creponata si sa faci pelerine care sa le ornezi cu stelute etc si sa fie fluturasi sau ingerasi..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.