Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce nu castiga in greutate copilul meu?

Raspuns mamica: "Pai acest lucru ar trebui sa intrebi pediatrul, fie nu mananca suficient fie este un motiv mai grav care necesita controale, este foarte periculos sa stai cu copilul asa daca nu iti ia in greutate deloc, poate sa ia mai putin insa trebuie sa ia... mananca ?"

Raspuns mamica: "Te-ai gandit ca poate laptele pe care il dai nu ii prieste? Ar trebui sa mergi la pediatru si sa il intrebi daca este bine sa incerci alt fel de lapte praf si ce anume. Daca alaptezi si nu ia in greutate vezi poate are viermisori sau altceva din cauza caruia nu ia in greutate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.