Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce este o diferenta atat de mare fata de data probabila a nasterii?

Raspuns mamica: "Depinde in primul rand ce date ai declarat la prima intalnire cu doctorul ginecolog. Daca nu ti-ai adus aminte exact ultima data a menstruatiei sau poate ai avut menstruatie peste sarcina si nu ai stiut ca esti insarcinata. Sau poate ai baiat, se spune ca baieteii se lasa asteptati, si obligatoriu data probabila nu va bate cu cea a nasterii."

Raspuns mamica: "La fel cred si eu ca depinde de ce data ai spus ca a fost ultima menstruatie, oricum medicul te consulta, si, in functie de ecografie, iti spune si el o data probabila a nasterii care uneori e mai plauzibila decat daca calculezi dupa ultima menstruatie, pentru ca durata menstruatiei difera de la o femeie la alta, una are un timp mai scurt ceea ce inseamna ca nasti mai repede alta mai lung ceea ce inseamna ca nasti mai tarziu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.