Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce copilul refuza uneori de a face baie?

Raspuns mamica: "Stii cum sunt copiii, plini de toane. Fetita mea cateodata sta asa cuminte la baie mai ales cand o spal pe cap nu zice nimic si are cateodata niste iesiri, nu vrea tipa, plange, se ridica din cada, nu vrea deloc. Asa ca se mai intampla, nu aveti ce face trebuie sa il luati cu calm, frumos sa puneti cateva jucarioare."

Raspuns mamica: "Probabil din cauza ca ii este teama sa nu-i turnati apa in ochi sau in urechi. Copiilor le place apa, dar numai cand vor ei, nu cand trebuie. Aveti grija sa nu ii dati apa sau sampon in ochisori si cred ca nu veti mai avea probleme cu facutul baitei. Ii puteti cumpara si jucarioare pentru baie - ii vor atrage atentia si il veti putea spala fara nicio grija."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.