Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cum sa spui partenerului tau ca ai ramas insarcinata, daca el considera ca nu este momentul ?

Raspuns mamica: "Daca considera ca nu este momentul de ce nu s-a gandit la asta inainte? Nu? Atat timp cat nu s-a gandit la consecinte este la fel de "vinovat" ca si tine, deci cel mai bine este sa va asumati raspunderea amandoi. Iar momentul nu-l poti alege intotdeauna."

Raspuns mamica: "Ai doua moduri. Il iei pe ocolite, dupa ce-i pregatesti o cina romantica in timpul careia aduci vorba despre sentimentele pe care le-ar putea avea ca tata. Sau, ii spui direct, fara ocolisuri. In orice caz, este necesar sa te pregatesti sa fii dezamagita de reactia sa. Si....sa gasesti argumente care sa-ti sustina cauza. Succes."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.